A Soponyai Ökoturisztikai Központ átadása alkalmából 2007-ben egy házi főzőversenyt rendeztünk. A kis csapatlétszámmal induló versenynek nagy sikere lett, mára az esemény országos, sőt nemzetközi ismertségre és elismertségre tett szert, amelyet rendszerint szeptember elején rendezünk meg. Az első alkalommal közel 300 résztvevő volt, azóta jelentős mértékben nőtt a létszám. 2014-ben már több mint 5000-en vettek részt a fesztiválon, ebből a szakácsok létszáma elérte a 300-at.

 

Az esemény nemcsak a természet és vadételek szerelmeseinek nyújt kikapcsolódási lehetőséget,a kulturális rendezvények iránt fogékony látogatók az érzékszerveket csábító ízek és illatok kavalkádja mellett számos programon vehetnek részt.

 

Az erdészeti/vadászati témájú kikapcsolódásnak a kulturális programokkal való ötvözése a leghatékonyabb módja annak, hogy a látogatók elégedetten, élményekkel gazdagon térjenek haza, és belekóstoljanak a korábban számukra ismeretlen műfajokba, attrakciókba is. Garantáljuk, hogy a kicsiktől az idősebb korosztályig mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb programot a szórakozásra.

 Nvtelen 820 360 kppont

 

Várjuk Önt is 2022. szeptember 3-án a 15. Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválon!