Mit lehet tudni a főzőversennyel kapcsolatban?

A vadételek asztala jelentkezési lap, a vadgasztronómiai nagydíj jelentkezési lap, az általános szerződési felületek és a tűzvédelmi, munkavédelmi és katasztrófavédelmi előírások almenüpontokra kattintva minden információ megtalálható.

Need information regarding the cooking contest?

The contest announcement and the application form of the cooking contest (table of vension dishes, vension grand prixcan be found on the website.

Mennyibe kerülnek a belépőjegyek?

14 éves korig: 500 Ft14 év felett: 2.500 Ft. A jegyértékesítés kizárólag a helyszínen történik. SZÉP-kártyát is elfogadunk! 

Mennyibe kerül az étkezési jegy?

A gasztronómia menüpontban informálódhat az étkezési jegyekkel kapcsolatban. 

Szükséges védettségi igazolvány a rendezvény látogatásához?

A rendezvény napján érvényben levő járványügyi szabályozás szerint vehetnek részt a látogatók, a fellépők, a kiállítók, a szolgáltatók és a főzőcsapatok.

Hogyan tudom megközelíteni a helyszínt?

A pontos címet ide kattintva érheti el. A fesztiválhelyszín könnyen megközelíthető az M7-es autópályáról és a helyközi autóbuszjáratokkal egyaránt. Budapesttől; 85 km-re, Székesfehérvártól mindössze 26 km-re, Dunaújvárostól 51 km-re, valamint Siófoktól 48 km-re található. Autóval:az M7-es autópályáról kell lehajtani a 70. kijáraton, Szabadbattyán irányába, majd Tácon át megérkezünk Soponyába. Helyközi autóbuszjárattal: a Soponya, Kastély megállónál kell leszállni, innen csak 15 perc séta a bejárat.

Hol tudok parkolni?

A látogatói parkoló: https://goo.gl/maps/u6K555KM4Q4jipoL6, a kerékpártároló: https://goo.gl/maps/gwyqQZhGBexjM5gp7a mozgássérült parkoló: https://goo.gl/maps/gwyqQZhGBexjM5gp7

Miket kell magammal hoznom a fesztiválra?

Versenyzőként: amennyiben gázpalackot szeretnének használni a főzéshez, a reduktor (visszaégésgátló) használata kötelező. A fával történő főzés esetén a tűztálca használata is kötelező. Amennyiben a főzőcsapat nem hozna magával tűztálcát, a rendezők - korlátozott mennyiségben - biztosítanak a számukra. Vendégként: érdemes magukkal hozni kullancsriasztót, szúnyogriasztót és zárt lábbelit.

Mi történik, ha elrendelik a tűzgyújtási tilalmat?

Tűzgyújtási tilalom esetén tilos fát használni a főzéshez. A versenyzők ebben az esetben csak és kizárólag gázpalackkal és a hozzá szükséges reduktorral állhatnak neki a főzésnek.

Mit tegyek, ha baleset történik a rendezvényen?

A helyszínen rendelkezésre áll egy elsősegélynyújtó sátor, valamint egy mentőautó.

Hol olvashatom el a rendezvény biztonsági tervét?

A rendezvény biztonsági terve letölthető az alábbi elérhetőségre kattintva.

Mit tegyek, ha tűz üt ki a rendezvényen?

A helyszínen rendelkezésre áll egy tűzoltóautó. 10 sátranként 1 tűzoltókészülék kerül kihelyezésre. Tartalék készülékek az információs sátorban érhetőek el. A tűzoltó homok, a lapát és a vödör a helyszínen biztosított.

Kit kereshetek, ha főzőcsapatként szeretnék regisztrálni?

Máté Renáta
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kinél kell jelentkeznem, ha árusítani szeretnék a fesztiválon?

Radicsné Klément Szilvia
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egyéb programokkal kapcsolatban kit kereshetek?

Erdei Csilla és Véninger Eszter
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kinél kell jelentkeznem, ha színpadi programokkal, szponzorációval és marketinggel kapcsolatban érdeklődnék?

Bedőcs Renáta
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kit kereshetek, ha kommunikációval, sajtóval és marketinggel kapcsolatos kérdésem merülne fel?

Józsi-Tóth Zita
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Milyen gasztronómiai kínálatra számíthatok?

A gasztronómia menüpontra kattintva minden információt megtalál.

Mit tudok kóstolni/vásárolni a helyszínen?

Az étkezési jegyen vásárolható különleges, kiadós és finom ételek mellett a rendezvényen lehetőség van kézműves és gasztro termékek beszerzésére is. Az Erdei Delikátesz Székesfehérvár kínálatát, kürtöskalácsot, reform élelmiszereket, gyümölcssajtokat, mézkülönlegességek és méhészeti termékeket, parajdi só és egyéb sótartalmú termékeket, valamint házi fűszerkeverékeket lehet majd megvásárolni.Továbbá vadászruházat, lábbelik, egyéb ruházati kiegészítők, üvegékszerek, sópárnák, fürdősök, kések, valamint bőrdíszműves kínálat is várja a látogatókat.

Milyen programok lesznek a rendezvényen?

A programokról szóló részletes tájékoztatás az alábbi menüpontra kattintva érhető el.

Milyen gyermekprogramok lesznek a rendezvényen?

A gyermekprogramok, az alábbi menüpontra kattintva érhetőek el.

Mit tegyek, ha nem szeretnék vadhúst fogyasztani a fesztiválon?

A étkező térben változatos ételekkel és nassolnivalókkal készülünk, így azok a látogatók sem maradnak finom falatok nélkül, akik nem kifejezetten kedvelik a vadhúst.

A fesztivál közelében hol tudok megszállni?

A következő szállásokat ajánljuk a fesztivál közelében: Fácános Hotel, Tarnócza Kúria, valamint Székesfehérvár és a Balaton közelsége miatt számos lehetőség nyitott.

A rendezvény kutyabarát?

Saját felelősségre, pórázon behozhatod a kedvencedet.

A rendezvényen készülnek-e fotó- és videófelvételek?

A rendezvényen fotó- és videófelvételek készülnek. Nyílt rendezvény esetén a VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. nem vállal felelősséget a résztvevő, illetve meghívott személyek, sajtó képviselői által készített felvételekért, azok nyilvánosságra hozataláért.