Mit lehet tudni a főzőversennyel kapcsolatban?

versenykiírás, a vadételek asztala jelentkezési lap, a vadgasztronómiai nagydíj jelentkezési lap menüpontokra kattintva részletes információkat találhat. 

Need information regarding the cooking contest?

The contest announcement and the application form of the cooking contest (table of vension dishes, vension grand prixcan be found on the website.

Mennyibe kerülnek a belépőjegyek?

0-18 éves korig: INGYENES (Gilice Erdei Iskola Alapítvány támogatásával)18 év fölött: 2.000 Ft. A fizetés SZÉP-kártyával is lehetséges. A rendezvényen fényképek és videók készülnek.

Mennyibe kerül az étkezési jegy?

A gasztronómia menüpontban informálódhat az étkezési jegyekkel kapcsolatban. 

Szükséges védettségi igazolvány a rendezvény látogatásához?

A rendezvény napján érvényben levő járványügyi szabályozás szerint vehetnek részt a látogatók, a fellépők, a kiállítók, a szolgáltatók és a főzőcsapatok.

Hogyan tudom megközelíteni a helyszínt?

A pontos címet ide kattintva érheti el. A fesztiválhelyszín könnyen megközelíthető az M7-es autópályáról és a helyközi autóbuszjáratokkal egyaránt. Budapesttől; 85 km-re, Székesfehérvártól mindössze 26 km-re, Dunaújvárostól 51 km-re, valamint Siófoktól 48 km-re található. Autóval:az M7-es autópályáról kell lehajtani a 70. kijáraton, Szabadbattyán irányába, majd Tácon át megérkezünk Soponyába. Helyközi autóbuszjárattal: a Soponya, Kastély megállónál kell leszállni, innen csak 15 perc séta a bejárat.

Hol tudok parkolni?

A látogatói parkoló: https://goo.gl/maps/u6K555KM4Q4jipoL6, a kerékpártároló: https://goo.gl/maps/gwyqQZhGBexjM5gp7a mozgássérült parkoló: https://goo.gl/maps/gwyqQZhGBexjM5gp7

Miket kell magammal hoznom a fesztiválra?

Versenyzőként: amennyiben gázpalackot szeretnének használni a főzéshez, a reduktor (visszaégésgátló) használata kötelező. A fával történő főzés esetén a tűztálca használata is kötelező. Amennyiben a főzőcsapat nem hozna magával tűztálcát, a rendezők - korlátozott mennyiségben - biztosítanak a számukra. Vendégként: érdemes magukkal hozni kullancsriasztót, szúnyogriasztót és zárt lábbelit.

Mi történik, ha elrendelik a tűzgyújtási tilalmat?

Tűzgyújtási tilalom esetén tilos fát használni a főzéshez. A versenyzők ebben az esetben csak és kizárólag gázpalackkal és a hozzá szükséges reduktorral állhatnak neki a főzésnek.

Mit tegyek, ha baleset történik a rendezvényen?

A helyszínen rendelkezésre áll egy elsősegélynyújtó sátor, valamint egy mentőautó.

Hol olvashatom el a rendezvény biztonsági tervét?

A rendezvény biztonsági terve letölthető az alábbi elérhetőségre kattintva.

Mit tegyek, ha tűz üt ki a rendezvényen?

A helyszínen rendelkezésre áll egy tűzoltóautó. 10 sátranként 1 tűzoltókészülék kerül kihelyezésre. Tartalék készülékek az információs sátorban érhetőek el. A tűzoltó homok, a lapát és a vödör a helyszínen biztosított.

Kit kereshetek, ha főzőcsapatként szeretnék regisztrálni?

Máté Renáta
E-mail: vadgasztro[kukac]vadex.hu

Kinél kell jelentkeznem, ha árusítani szeretnék a fesztiválon?

Radicsné Klément Szilvia
E-mail: vadgasztro[kukac]vadex.hu

Programokkal kapcsolatban kit kereshetek?

Kálmán-Tóth Anna
E-mail: vadgasztro[kukac]vadex.hu

Kinél kell jelentkeznem, ha szponzorációval kapcsolatosan érdeklődnék?

Bedőcs Renáta
E-mail: vadgasztro[kukac]vadex.hu

Kit kereshetek, ha kommunikációval és/vagy marketinggel kapcsolatos kérdésem merülne fel?

Józsi-Tóth Zita
E-mail: vadgasztro[kukac]vadex.hu

Milyen gasztronómiai kínálatra számíthatok?

A gasztronómia menüpontra kattintva minden információt megtalál.

Mit tudok kóstolni/vásárolni a helyszínen?

Az étkezési jegyen vásárolható különleges, kiadós és finom ételek mellett a rendezvényen lehetőség van minőségi, kézműves termékek beszerzésére is. Többek között különféle mézek, kávék, sörök, borok, tejtermékek, kürtőskalácsok, óriáspalacsinták, gofrik és gyümölcssajtok is vásárolhatók az árusoknál. Továbbá minőségi vadászati felszerelések, levendulás termékek, dekorációk, ajándéktárgyak, finomacél áruk, valamint bőrdíszműves kínálattal is várjuk a látogatókat.

Milyen programok lesznek a rendezvényen?

A programokról szóló részletes tájékoztatás az alábbi menüpontra kattintva érhető el.

Milyen gyermekprogramok lesznek a rendezvényen?

A gyermekprogramok, az alábbi menüpontra kattintva érhetőek el.

Mit tegyek, ha nem szeretnék vadhúst fogyasztani a fesztiválon?

A étkezőtérben változatos ételekkel és nassolnivalókkal készülünk, így azok a látogatók sem maradnak finom falatok nélkül, akik nem kifejezetten kedvelik a vadhúst.

A fesztivál közelében hol tudok megszállni?

A következő szállásokat ajánljuk a fesztivál közelében: Fácános Hotel, Tarnócza Kúria, valamint Székesfehérvár közelsége miatt számos lehetőség nyitott.

A rendezvény kutyabarát?

Igen, szeretettel várjuk őket. Saját felelősségre, pórázon behozhatod a kedvencedet.

A rendezvényen készülnek-e fotó- és videófelvételek?

A rendezvényen fotó- és videófelvételek készülnek. Nyílt rendezvény esetén a VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. nem vállal felelősséget a résztvevő, illetve meghívott személyek, sajtó képviselői által készített felvételekért, azok nyilvánosságra hozataláért.